Levering 1-3 werkdagen   Afhalen is mogelijk   Snelle levering met PostNL   Niet goed, geld terug   100% veilig betalen   Deels handgemaakt
Leveren, betalen en retour
banner flamingo

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling te leveren, tenzij anders is aangegeven. Levering alleen binnen Nederland. Het minimale bestelbedrag is € 10,00 per bestelling.

  • Voor brievenbuspakketjes betaal je € 3,95 verzendkosten.
  • Voor bestellingen met PostNL naar je huisadres betaal je € 6,50 verzendkosten.

Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij je hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen.

Wij streven ernaar alle bestelde artikelen te leveren. Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan word je hier per e-mail over op de hoogte gesteld. Wij storten het betaalde bedrag binnen 7 werkdagen terug op je bankrekening.

Afhalen

Het is mogelijk om je bestelling bij Bag4More in Amersfoort op te halen. Neem dan contact met ons op via info@bag4more.nl.

Betalen

Bij Bag4More kunt je veilig en gemakkelijk betalen met iDEAL Internet bankieren. Zo handel je direct tijdens het bestelproces de betaling af met je eigen bank in je vertrouwde online betaalomgeving.

Je kunt je bestelling inclusief de verzendkosten overmaken op rekening NL03INGB0006434364 t.n.v. Anne4All te Amersfoort. Na ontvangst van het bedrag wordt je bestelling verzonden.

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je bestelling inclusief digitale factuur.

Retourneren

Ben je niet tevreden over het product dan heb je 7 werkdagen de tijd om een product te retourneren. Stuur een mail naar info@bag4more.nl. Vermeld hierin je ordernummer en wat je wilt retourneren of ruilen.

De goederen moeten in originele staat zijn en in originele verpakking zitten. Het product mag niet gedragen, gewassen of gebruikt zijn. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd. Het retourneren van de producten is op eigen risico.

Na ontvangst van de retourzending worden de goederen gecontroleerd. Als het product niet volgens de retourvoorwaarden van Bag4More is ontvangen, hebben wij het recht om het pakket niet in ontvangst te nemen of terug te sturen.

Nadat wij het product in goede staat hebben ontvangen krijg je het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen teruggestort op je rekening. 


Betaalmogelijkheden:              Volg ons: